Harga pabrik printer pos genggam massal | ZYWELL

Harga pabrik printer pos genggam massal | ZYWELL

◆ Printer Resi Termal Desktop Cilik Anyar ZY608.

◆ Buffer input kapasitas dhuwur ing 4M.

◆ Desain kompak kanthi ukuran 137x137x130mm.

◆ Pencetakan kanthi cepet kanthi kacepetan 300mm/s.

◆ Silet-tajam prints karo sirah printing 150KM.

◆ Efisien 2 yuta potongan kanthi pemotong sing dibangun.

◆ Kompatibilitas SDK karo piranti Android lan iOS.

◆ Silet-tajam prints karo sirah printing 150KM.

KIRIM INQUIRY SAIKI
Kirimake priksaan sampeyan

Detail Produk

Ngandelake teknologi canggih, kemampuan produksi sing apik, lan layanan sing sampurna, ZYWELL njupuk timbal ing industri saiki lan nyebarake ZYWELL ing saindenging jagad. Bebarengan karo produk kita, layanan kita uga kasedhiya kanggo tingkat paling dhuwur. printer pos genggem Kita wis nandur modal kathah ing produk R & D, kang dadi metu dadi efektif sing kita wis dikembangaké printer pos genggem. Ngandelake staf sing inovatif lan kerja keras, kita njamin manawa nawakake produk sing paling apik, rega sing paling apik, lan layanan sing paling lengkap. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita yen sampeyan duwe pitakonan. Kanggo nglindhungi kesehatan pangguna, ZYWELL diprodhuksi miturut peraturan inspeksi kualitas lengkap sing dibutuhake ing industri perlengkapan kantor. Produk kasebut kudu ngliwati tes kanggo mesthekake yen ora beracun lan bebas saka zat sing mbebayani.

Gambar produk

Video Perusahaan

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
bahasa Indonesia
Tiếng Việt
français
русский
العربية
Português
Español
日本語
Türkçe
Deutsch
ภาษาไทย
한국어
Basa Jawa
Basa saiki:Basa Jawa