VR

Carane Gunakake Printer Resi Thermal

Apa Printer Resi Thermal?

Salah sawijining jinis printer sing dicithak ing kertas termal yaiku printer panrimo termal. Printer mindhah gambar utawa teks menyang kertas nggunakake panas. Dibandhingake karo printer liyane, printer termal nyedhiyakake printing sing luwih cepet lan luwih efisien. Kauntungan utama yaiku kertas termal bisa nggawe cetakan tanpa tinta utawa toner. Ukuran lan umur dawa lembar printer termal beda-beda saka mung sawetara sasi nganti pirang-pirang taun.

Sadurunge nyiyapake printer panrimo termal, sambungake printer menyang piranti kayata komputer/ponsel. Ana bedane antarane proses sambungan USB lan Internet.

thermal pos printer

Kepiye Cara Printer Termal?

Langsung Printing

Pencetakan termal langsung ora mbutuhake pita, tinta, utawa toner. Ing sisih liya, printhead menet kertas termal sing sensitif panas kanthi panas lan tekanan. Kertas termal dadi peteng nalika kena panas printhead, nuduhake gambar utawa teks ing ngisor iki.

 

Amarga printer termal langsung ora mbutuhake tinta utawa toner, biaya pangopènan luwih murah tinimbang jinis printer liyane. Nanging, kaya sing wis kasebut sadurunge, kertas termal banget fotosensitif, saengga obyek sing dicithak bisa ilang kanthi wektu. Amarga padha dicithak ing kertas termal, kuitansi outdated cenderung fade karo wektu. Uga, amarga medium printing ndhikte werna, sampeyan mung bisa nyithak siji hue ing wektu karo jinis printer termal iki.


Transfer termal

Ing printing transfer termal, printhead ditrapake tinta menyang substrat printing kanthi mencet pita utawa pita dilapisi lilin tinimbang langsung printing menyang materi, kaya ing printing termal langsung. Media cetak dilapisi karo tinta nalika lilin dilebur, lan tinta garing ing permukaan.

 

Cetakan saka jinis printer termal iki luwih awet lan bisa dicithak ing macem-macem warna bebarengan (yen printer sampeyan duwe pirang-pirang pita), sing entuk manfaat utama tinimbang printer termal langsung. Nanging, biaya pangopènan jangka panjang bisa luwih dhuwur amarga introduksi pita lan kasunyatan sing kudu diganti. Sanajan printer iki tetep bisa dipercaya lan tahan suwe, tambah akeh komponen sing obah ndadekake luwih akeh masalah operasional.

thermal printer

Nggunakake Printer Resi Thermal

Kanggo Panjenengan printer pos termal Kanggo mbukak, sampeyan kudu mesthekake yen sampeyan duwe salah siji saka rong sambungan gumantung saka jinis printer sampeyan:

Sambungan USB

● Miwiti kanthi daya ing komputer lan printer termal.

● Gabung karo komputer lan printer nggunakake kabel USB.

● Menehi komputer sawetara menit kanggo otomatis ngenali lan nginstal piranti lunak driver kanggo printer.

● Komputer bakal ngenali printer wis siyap dienggo.


Sambungan Internet

● Sambungake printer lan komputer kanthi nggunakake port internet.

● Priksa manawa komputer lan printer termal diuripake.

● Pindhah menyang setelan printer komputer lan temokake pilihan "nambah printer".

● Kanggo nginstal printer nirkabel, Bluetooth, utawa jaringan.

● Sawise ndeteksi printer, komputer bakal nginstal kanthi otomatis.


Cara Ngunggah Kertas Resi Termal menyang Printer

Sawise sampeyan nyambungake printer, sing kudu ditindakake yaiku mbukak kertas termal. Nglebokake kertas menyang printer resi termal gampang kaya iki:

● Copot tutup saka printer.

● Njupuk gulungan kertas termal lawas, yen ana.

● Selehake gulungan kertas printer menyang gulungan kertas termal anyar. Selehake pinggir kertas menyang metu kertas printer.

● Copot konektor saka gulungan kertas lan ngidini printer kanggo feed kertas.

● Sawise sampeyan ngisi kertas kanthi bener, pasang maneh tutupe.

thermal pos printer

Kesimpulan

Sembarang perusahaan regane uyah mbutuhake printer panrimo termal. Sawise disambungake lan diinstal, printer panrimo termal gampang digunakake, lan nyetel iku gampang. Printer termal sampeyan bisa ngasilake cetakan kanthi kualitas sing terus-terusan kanthi servis biasa lan kertas termal kualitas dhuwur sajrone pirang-pirang taun.

Nalika nerangake printer panrimo termal, ZYWELL minangka pesaing paling dhuwur ing antarane pemasok China. Kita ahli nggawe macem-macem printer termal sing cocog karo kabutuhan pelanggan. Panjaluk pelanggan ditindakake dening printer ZYWELL, sing regane luwih murah tinimbang layanan kompetitif liyane.

Dadi, apa sing nunggu? Dolan maring situs web kita, pesen printer termal khusus, lan tambahake bisnis sampeyan!


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
bahasa Indonesia
Tiếng Việt
français
русский
العربية
Português
Español
日本語
Türkçe
Deutsch
ภาษาไทย
한국어
Basa Jawa
Basa saiki:Basa Jawa