Printer Label 4 Inch

VR

Printer label termal 4 inci karo jinis media: Terus-terusan, longkangan, tandha ireng, penggemar-melu lan bolongan punched. Antarmuka standar yaiku USB lan opsional: Serial, Wifi, Bluetooth. Ndhukung TSPL, EPL, ZPL, DPL. Enclosure: Plastik tembok kaping pindho. Iku populer banget kanggo nggunakake label pengiriman kaya FBA waybill dll.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
bahasa Indonesia
Tiếng Việt
français
русский
العربية
Português
Español
日本語
Türkçe
Deutsch
ภาษาไทย
한국어
Basa Jawa
Basa saiki:Basa Jawa