Printer Label 3 Inch

VR

Printer barcode minangka jinis printer khusus kanggo barcode. 

Isi sing dicithak umume perusahaan'Identifikasi merek, identifikasi nomer seri, identifikasi kemasan, identifikasi barcode, label amplop, tag busana, Toko teh susu.

1. Desain sing modis

2. Desain spindle sumber media sing unik, ndhukung telung jinis label roll diameter inti inti

3. Kepala printer desain panggantos cepet, trep kanggo layanan

4. Desain kothak gear ditutup kanthi lengkap, ora ana bledug sing mlebu, linuwih dhuwur

5. Desain loading gampang, panggonan gulungan kertas cepet

6. Posisi tandha ireng luwes, catering kanggo kertas label langsung

7. Desain kertas-metu ngarep, tahan banyu-cipratan

8. Kanthi piranti lunak desain label& Windows Driver


Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
bahasa Indonesia
Tiếng Việt
français
русский
العربية
Português
Español
日本語
Türkçe
Deutsch
ภาษาไทย
한국어
Basa Jawa
Basa saiki:Basa Jawa