Kios Thermal Printer

VR

Mekanisme printer termal voltase rendah sing kompak lan dipercaya minangka solusi mekanik printer termal sing dipasang kanggo aplikasi percetakan portabel, nyedhiyakake konsumsi daya sing sithik kanggo nambah umur baterei. Desain tapak cilik sing inovatif mbebasake properti desain utama.


LTPD lan CAPD voltase rendah anyar minangka mekanisme printer termal kanggo ngatasi tantangan desain sing luwih cilik, piranti seluler sing luwih cepet lan dipercaya. Mekanisme anyar iki nyedhiyakake nilai sing luar biasa kanthi nggawe kemajuan penting ing keluwesan desain, linuwih, lan kinerja nyetak.


Mekanisme printer termal langsung minangka pilihan sing apik kanggo aplikasi percetakan sing dipasang kanthi kinerja dhuwur. Kacepetan cetak 300 mm / s tegese kinerja sing apik kanggo nggunakake luwih apik. 200km urip sirah printer lan 2 yuta kaping Cut kanggo njamin urip printer. Kisaran suhu lan dhukungan kertas sing kandel nyedhiyakake pilihan aplikasi tambahan, kayata percetakan tiket ruangan.


Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
bahasa Indonesia
Tiếng Việt
français
русский
العربية
Português
Español
日本語
Türkçe
Deutsch
ภาษาไทย
한국어
Basa Jawa
Basa saiki:Basa Jawa