Aksesoris Pos Kab

VR

Aksesori POS minangka solusi sing mantep lan aman kanggo perusahaan sampeyan'sistem POS seluler. Papan sing dirancang kanthi intuisi nduweni sirah sing muter lan swiveling lan rod dhuwur sing bisa diatur, nggawe sistem POS iPad sampeyan gampang digunakake lan diakses. Stand dirancang liwat kabel kanggo manajemen kabel supaya meja sampeyan tetep resik saka keruwetan.

Pilihan Gunung Layar Dual ngidini instalasi loro stands, siji kanggo karyawan lan siji kanggo pelanggan, kanggo nyepetake checkout.

Kagetake pelanggan karo V-Bracket lan tetep, kalebu karyawan, seneng karo panggunaan sing gampang.


Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
bahasa Indonesia
Tiếng Việt
français
русский
العربية
Português
Español
日本語
Türkçe
Deutsch
ภาษาไทย
한국어
Basa Jawa
Basa saiki:Basa Jawa