Printer Dot Matrix Kab

VR

ZYWELL's Z76I dipercaya banget, 3" sudhut 9-pin serialprinter kuitansi dot-matrix cocog kanggo printing pawon.  Nampilake desain resik sing gampang ergonomis lan ngemot kertas cetak sing gampang, ZYWELL's Z76I wis bar luh minangka standar.  Nggunakake nggoleki logika, teknologi cetak bi-arah, theZYWELL's Z76I cepet lan sepi lan nduweni kemampuan kanggo print kaping salinan karo linuwih nganti 18 yuta garis.  Thanks kanggo macem-macem aksesoris gratis sing kalebu buzzer weker print sing sumunar kanggo lingkungan sing rame lan kit dipasang ing tembok. Ing ZYWELL's Z76I bisa pas karo lingkungan apa wae kanthi kinerja dhuwur, printer dot matrix serial 9-pin 

Desain ergonomis kanggo ngirit ruang counter


Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
bahasa Indonesia
Tiếng Việt
français
русский
العربية
Português
Español
日本語
Türkçe
Deutsch
ภาษาไทย
한국어
Basa Jawa
Basa saiki:Basa Jawa