Tuku pasokan printer pos grosir | ZYWELL

Tuku pasokan printer pos grosir | ZYWELL

Kanggo mesthekake kualitas sakabèhé saka ZYWELL pos printer sumber, saben bagean wis exquisitely digawe kanggo ketemu standar kualitas industri dibutuhake. Contone, produk iki diprodhuksi ing premis kanggo gawe piala marang staf kantor utawa pangguna potensial liyane.

◆ Printer Resi Termal Destkop Cilik Anyar ZY608.

◆ Buffer input kapasitas dhuwur ing 4M.

◆ Desain kompak kanthi ukuran 137x137x130mm.

◆ Pencetakan kanthi cepet kanthi kacepetan 300mm/s.

◆ Silet-tajam prints karo sirah printing 150KM.

◆ Efisien 2 yuta potongan kanthi pemotong sing dibangun.

◆ Kompatibilitas SDK karo piranti Android lan iOS.

◆ Silet-tajam prints karo sirah printing 150KM.

Rincian Produk

ZYWELL wis dikembangake dadi pabrikan profesional lan pemasok produk berkualitas tinggi sing dipercaya. Saindhenging proses produksi kabeh, kita strictly ngleksanakake kontrol sistem manajemen kualitas ISO. Wiwit diadegake, kita tansah netepi inovasi independen, manajemen ilmiah, lan perbaikan terus-terusan, lan nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi kanggo nyukupi lan ngluwihi syarat pelanggan. Kita njamin pasokan printer pos produk anyar bakal nggawa sampeyan akeh keuntungan. Kita tansah siyaga kanggo nampa pitakonan Panjenengan. Pasokan printer pos ZYWELL minangka produsen lengkap lan supplier produk berkualitas tinggi lan layanan siji-mandeg. Kita bakal, minangka tansah, aktif nyedhiyani layanan cepet kuwi. Kanggo katrangan luwih lengkap babagan pasokan printer pos lan produk liyane, sumangga kita ngerti. Nampilake tampilan sing praktis lan apik, produk kasebut minangka salah sawijining aksesoris kantor sing paling dibutuhake lan penting ing masyarakat modern.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kirimake priksaan sampeyan

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
bahasa Indonesia
Tiếng Việt
français
русский
العربية
Português
Español
日本語
Türkçe
Deutsch
ภาษาไทย
한국어
Basa Jawa
Basa saiki:Basa Jawa