Custom digawe bluetooth mini pos printer suppliers | ZYWELL

Custom digawe bluetooth mini pos printer suppliers | ZYWELL

Produk kasebut tahan banget kanggo luntur warna. Sanajan ana ing sangisore srengenge nganti suwe utawa kena cahya sing kuwat, ora gampang luntur.

◆ Printer Resi Termal Desktop Cilik Anyar ZY608.

◆ Buffer input kapasitas dhuwur ing 4M.

◆ Desain kompak kanthi ukuran 137x137x130mm.

◆ Pencetakan kanthi cepet kanthi kacepetan 300mm/s.

◆ Silet-tajam prints karo sirah printing 150KM.

◆ Efisien 2 yuta potongan kanthi pemotong sing dibangun.

◆ Kompatibilitas SDK karo piranti Android lan iOS.

◆ Silet-tajam prints karo sirah printing 150KM.

Rincian Produk

ZYWELL wis dikembangake dadi pabrikan profesional lan pemasok produk berkualitas tinggi sing dipercaya. Saindhenging proses produksi kabeh, kita strictly ngleksanakake kontrol sistem manajemen kualitas ISO. Wiwit diadegake, kita tansah netepi inovasi independen, manajemen ilmiah, lan perbaikan terus-terusan, lan nyedhiyakake layanan sing berkualitas kanggo nyukupi lan ngluwihi syarat pelanggan. Kita njamin produk anyar bluetooth mini pos printer bakal nggawa sampeyan akeh keuntungan. Kita tansah siyaga kanggo nampa pitakonan Panjenengan. printer pos mini bluetooth Kita janji bakal nyedhiyakake saben pelanggan produk berkualitas tinggi kalebu printer pos mini bluetooth lan layanan lengkap. Yen sampeyan pengin ngerti luwih rinci, kita bungah kanggo pitutur marang kowe.ZYWELL bluetooth mini pos printer diprodhuksi miturut kritéria kualitas lan safety ing industri cahya, budaya, lan industri kabutuhan saben dina. Kajaba iku, diprodhuksi tundhuk karo syarat pelanggan.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kirimake priksaan sampeyan

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
bahasa Indonesia
Tiếng Việt
français
русский
العربية
Português
Español
日本語
Türkçe
Deutsch
ภาษาไทย
한국어
Basa Jawa
Basa saiki:Basa Jawa