printer pos portabel ing Rega Grosir | ZYWELL

printer pos portabel ing Rega Grosir | ZYWELL

Produk kasebut ora gampang rusak utawa cacat, menehi kinerja lan daya tahan sing luwih apik ing papan kerja, sekolah, lan ruang sinau.

◆ Printer Resi Termal Destkop Cilik Anyar ZY608.

◆ Buffer input kapasitas dhuwur ing 4M.

◆ Desain kompak kanthi ukuran 137x137x130mm.

◆ Pencetakan kanthi cepet kanthi kacepetan 300mm/s.

◆ Silet-tajam prints karo sirah printing 150KM.

◆ Efisien 2 yuta potongan kanthi pemotong sing dibangun.

◆ Kompatibilitas SDK karo piranti Android lan iOS.

◆ Silet-tajam prints karo sirah printing 150KM.

Rincian Produk

Sajrone pirang-pirang taun, ZYWELL wis nawakake pelanggan produk berkualitas tinggi lan layanan sawise adol sing efisien kanthi tujuan nggawa keuntungan tanpa wates kanggo dheweke. printer pos portabel ZYWELL duwe klompok profesional layanan sing tanggung jawab kanggo mangsuli pitakon sing diajukake dening pelanggan liwat Internet utawa telpon, nglacak status logistik, lan mbantu para pelanggan ngatasi masalah apa wae. Apa sampeyan pengin entuk informasi luwih lengkap babagan apa, kenapa lan kepiye carane, coba produk anyar - Vendor printer pos portabel anyar, utawa pengin dadi partner, kita seneng krungu saka sampeyan. Supaya bisa ngatasi tugas wektu-akeh, ZYWELL istimewa dirancang lan dikembangaké dening ing-house R & tim D. Dheweke nggawe awake dhewe nggawe produk sing bisa nambah efisiensi kerja.

Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Kirimake priksaan sampeyan

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
bahasa Indonesia
Tiếng Việt
français
русский
العربية
Português
Español
日本語
Türkçe
Deutsch
ภาษาไทย
한국어
Basa Jawa
Basa saiki:Basa Jawa