ZYWELL | Pasokan printer label pengiriman murah paling anyar

ZYWELL | Pasokan printer label pengiriman murah paling anyar

Produktivitas lan kenyamanan sing diwenehake dening produk iki ngidini karyawan ngasilake kapasitas kerja lan kreativitas sing dhuwur ing karyane.

◆ Printer Resi Termal Destkop Cilik Anyar ZY608.

◆ Buffer input kapasitas dhuwur ing 4M.

◆ Desain kompak kanthi ukuran 137x137x130mm.

◆ Pencetakan kanthi cepet kanthi kacepetan 300mm/s.

◆ Silet-tajam prints karo sirah printing 150KM.

◆ Efisien 2 yuta potongan kanthi pemotong sing dibangun.

◆ Kompatibilitas SDK karo piranti Android lan iOS.

◆ Silet-tajam prints karo sirah printing 150KM.

Rincian Produk
  • Feedback
  • Sawise taun pembangunan ngalangi lan cepet, ZYWELL wis thukul dadi salah siji saka Enterprises paling profesional lan pengaruh ing China. printer label kapal murah Kita wis nandur modal akeh ing R&D produk, sing dadi efektif yen kita wis ngembangake printer label pengiriman murah. Ngandelake staf sing inovatif lan kerja keras, kita njamin manawa nawakake produk sing paling apik, rega sing paling apik, lan layanan sing paling lengkap. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon. Kanggo ngatasi tugas sing mbutuhake wektu, ZYWELL dirancang khusus lan dikembangake dening tim R&D ing omah. Dheweke nggawe awake dhewe nggawe produk sing bisa nambah efisiensi kerja.

    Informasi dhasar
    • Taun ngadeg
      --
    • Tipe Bisnis
      --
    • Negara / Wilayah
      --
    • Industri Utama
      --
    • Produk utama
      --
    • Wong sing sah
      --
    • Total karyawan
      --
    • Nilai output taunan
      --
    • Pasar Ekspor
      --
    • Pelanggan Makarya
      --
    Kirimake priksaan sampeyan

    Kirimake priksaan sampeyan

    Pilih basa liyane
    English
    bahasa Indonesia
    Tiếng Việt
    français
    русский
    العربية
    Português
    Español
    日本語
    Türkçe
    Deutsch
    ภาษาไทย
    한국어
    Basa Jawa
    Basa saiki:Basa Jawa