ZYWELL | Rega printer pos cilik profesional

ZYWELL | Rega printer pos cilik profesional

Tampilan sing prasaja nanging modern saka produk iki cocog karo gaya arsitektur kantor, sekolah lan omah sing beda.

◆ Printer Resi Termal Desktop Cilik Anyar ZY608.

◆ Buffer input kapasitas dhuwur ing 4M.

◆ Desain kompak kanthi ukuran 137x137x130mm.

◆ Pencetakan kanthi cepet kanthi kacepetan 300mm/s.

◆ Silet-tajam prints karo sirah printing 150KM.

◆ Efisien 2 yuta potongan kanthi pemotong sing dibangun.

◆ Kompatibilitas SDK karo piranti Android lan iOS.

◆ Silet-tajam prints karo sirah printing 150KM.

Rincian Produk
  • Feedback
  • Sawise taun pembangunan ngalangi lan cepet, ZYWELL wis thukul dadi salah siji saka Enterprises paling profesional lan pengaruh ing China. printer pos cilik ZYWELL minangka pabrikan lengkap lan supplier produk berkualitas tinggi lan layanan siji-mandeg. Kita bakal, minangka tansah, aktif nyedhiyani layanan cepet kuwi. Kanggo rincian liyane babagan printer pos cilik kita lan produk liyane, mung supaya kita ngerti.Produk nduweni kekuatan dhuwur lan ora gampang kanggo break utawa crack. Malah kena sinar srengenge langsung nganti suwe, tetep bentuk asline kanthi apik.

    Informasi dhasar
    • Taun ngadeg
      --
    • Tipe Bisnis
      --
    • Negara / Wilayah
      --
    • Industri Utama
      --
    • Produk utama
      --
    • Wong sing sah
      --
    • Total karyawan
      --
    • Nilai output taunan
      --
    • Pasar Ekspor
      --
    • Pelanggan Makarya
      --
    Kirimake priksaan sampeyan

    Kirimake priksaan sampeyan

    Pilih basa liyane
    English
    bahasa Indonesia
    Tiếng Việt
    français
    русский
    العربية
    Português
    Español
    日本語
    Türkçe
    Deutsch
    ภาษาไทย
    한국어
    Basa Jawa
    Basa saiki:Basa Jawa