Babagan Kita
VR

Apa Thermal Receipt Printer

Yen sampeyan butuh kuitansi sing dicithak, apa sampeyan ngerti yen printer termal bakal nggawe trick? Nyetak kuitansi nggunakake printer termal gampang kaya nggunakake gulungan kertas sing terus-terusan. Ngomong umume, ambane printout yaiku 3 inci kanggo printer mung kuitansi. Perusahaan apa wae sing kudu ngasilake kuitansi kanggo para klien mbutuhake aprinter panrimo termal.


Apa Printer Resi Thermal?

Printer panrimo termal ngilangi kabutuhan tinta lan pita kanthi nyithak langsung ing kertas termal nggunakake panas. Pelanggan entuk kuitansi saka printer kasebut sawise tuku nggunakake sistem point-of-sale (POS). Total biaya kepemilikan sing suda, kualitas cetak sing luwih apik, lan kacepetan nyetak sing tambah ndadekake dheweke dadi pilihan sing luwih unggul tinimbang printer resi dot matriks sing luwih konvensional.

 

Ide dhasar ing mburi printer sing nggunakake teknologi termal yaiku nggunakake panas kanggo ngganti warna film transparan saka werna cahya (asring kertas) dadi werna peteng (asring ireng utawa biru). Reaksi kimia ing film kasebut disebabake pemanasan, sing ngasilake gambar kasebut. Ing suhu tartamtu iki reaksi kimia iki dumadi. Reaksi kimia iki bakal digawe cepet dening suhu dhuwur.

 

Nalika refleksi iki kedadeyan sajrone mikrodetik ing 200 ° C, film kasebut mbutuhake wektu sing suwe banget - bisa uga pirang-pirang taun - dadi ireng ing suhu ngisor 60 ° C. Kanggo nggawe gambar sing cocog, printer termal nggawe panas kertas termal kanthi selektif ing lokasi tartamtu.

thermal pos printer

Bab-bab sing Perlu Ditimbang Nalika Milih Printer Kuitansi

Coba pikirake babagan iki nalika sampeyan milih printer sing paling apik kanggo perusahaan sampeyan.

Efektivitas ing Kinerja

Printer impact luwih alon, banter lan bulkier saka printer termal, padha uga kurang saged printing nalika lingkungan digawe panas melu. Printer termal nduweni kacepetan printing cepet, swara sing sithik lan ukuran cilik, lan bisa digunakake ing lingkungan apa wae.


Piranti lunak lan Aplikasi

Priksa manawa komputer sampeyan duwe port sing kasedhiya lan printer sing arep sampeyan tuku duwe antarmuka sing bisa digunakake karo sistem sadurunge sampeyan tuku. Port USB, port paralel, utawa antarmuka serial RS-232 bakal kasedhiya ing mesin sampeyan. Sanajan umume printer resi umum, sampeyan isih kudu mesthekake yen bisa digunakake karo sistem point-of-sale sampeyan. Yen ora, dheweke ora bakal entuk manfaat kanggo sampeyan.


Swara lan Swara Emisi

Sampeyan bisa uga pengin nimbang nggunakake printer termal yen sampeyan kerep nyithak kuitansi lan slip pembayaran kertu kanggo pelanggan. Output saka printer iki cepet kilat - nganti rong puluh baris per detik - beda karo printer impact biasa telung baris per detik. Tingkat gangguan model termal luwih murah tinimbang model dot matrix.


Rega lan Pilihan Warna

Nalika blanja kanggo printer, nimbang apa perusahaan sampeyan mbutuhake printing siji utawa multicolour, uga kemampuan kanggo nyithak ing sisih siji utawa loro-lorone kertas. Pertimbangan sumber daya finansial sampeyan uga penting. Yen bisnis sampeyan peduli karo lingkungan, sampeyan bisa ngirit ton dhuwit ing jangka panjang kanthi ngalih menyang printer sing ramah lingkungan lan gulungan kuitansi.

thermal receipt printer

Kesimpulan

Perusahaan apa wae sing kudu ngasilake kuitansi kanggo para klien kudu nggunakake printer resi termal. Kacepetan, sambungan, kualitas cetak, jembaré kertas/ukuran gulungan, total biaya kepemilikan, lan pertimbangan liyane kudu dipikirake nalika tukuprinter pos termal. Dhaptar iki nuduhake sawetara printer paling dhuwur ing pasar, saben duwe kapabilitas unik kanggo nyukupi panjaluk macem-macem bisnis. Produktivitas perusahaan lan kualitas layanan sing diwenehake marang konsumen bisa ditambah nganggo printer sing bener.

 

ZYWELL duwe macem-macem printer termal lan ngasilake, kalebu printer termal kuitansi, miturut kabutuhan pelanggan. Perlu tangan karo nggawe kuitansi? Ayo menyang ZYWELL kanggo ndeleng koleksi paling anyar; kita minangka papan sing sampeyan kudu tuku!

 

Printer pos termal nawakake sawetara printer kuitansi liyane sing bisa uga larang regane kanggo produsen lan bisnis, lan kita seneng ngandhani yen kita nggawe kabeh ing fasilitas kita. Ide kabeh printer termal yaiku mbantu bisnis nambah jejak teknologi, lan kita ngupayakake supaya kedadeyan kasebut! Dolan maring website kita kanggo ngerti liyane. 


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
bahasa Indonesia
Tiếng Việt
français
русский
العربية
Português
Español
日本語
Türkçe
Deutsch
ภาษาไทย
한국어
Basa Jawa
Basa saiki:Basa Jawa